Tisdag 30 Augusti


Imorgon är det sista Augusti och vi går redan in i September. Tiden bara springer iväg och jag har ingen aning om vart den tar vägen! Idag blir Gibbson 4 månader, han bara växer och växer och är inte någon lurvig liten valp längre.

När jag skulle ta ut Gibbson och Zaco på promenad fick jag sällskap av Sanna och hennes grabbar så vi tog en promenad på ungefär en timme ute i det fina vädret runt ängarna och golfbanan. Det är skönast när man kan släppa jyckarna för de har inte riktigt lärt sig att gå fint i koppel än, speciellt när dem är båda två. Var och en för sig går de jätte fint! När vi kom till ängen fick de gå lösa och de skötte sig jätte bra!

Hemma igen gjorde jag varsin frappe till mig och Sanna sen gick vi upp till henne en stund. Nu ska jag sätta mig och plugga igen och försöka ta mig igenom en text vi ska ha läst till fredagens seminarium. Skolan började igår och den första kursen den hör terminen kommer handla om matte. Det värsta jag vet men förhoppningsvis ska jag klara den här kursen i alla fall. Jag får helt enkelt jobba lite hårdare bara.

Vi kollade upp vad det kallas när man har svårt för matte som dyslexi fast siffror och det heter dyskalkyli och jag tror att jag har det. Eller jag har det säkert inte men jag skulle kunna ha det med tanke på hur svårt jag har för matte. Jag skulle vilja testa om jag har det eller om jag bara är dålig.

Nu kom min lillebror, han ska hämta hem Zaco så jag ska väl vara lite trevlig. Sen blir det plugga igen, eller betala räkningarna först ska jag göra, sen ska jag sätta mig och läsa.

Onsdag 24 Augusti


Jag var hemma från jobbet idag, usch så pinsamt det var att ringa och sjukanmäla sig tredje dagen på ett nytt jobb! När jag vaknade kände jag mig kokhet och sjöblöt och det visade sig sen att jag hade feber. Jag tog en ipren och gick och la mig igen och vaknade när min borsa kom hem till oss för att hämta zaco.

Då hade febern försvunnit och jag ringde till jobbet för att säga att jag skulle komma imorgon. Jag har fortfarande ont i halsen, eller inte så mycket ont som obehag. Jag tror att jag har fått någon infektion i halsen, eller jag är ingen läkare men någonting är väldigt svullet och väldigt irriterat. Men imorgon drar jag i mig en ipren och proppar väskan med halstabletter för jag vill inte vara hemma min första vecka. Det konstiga är också att jag hara bara ont på vänstersida i halsen och det är bara där jag är svullen, jag ser till och med i spegen att jag har en liten böld på den sidan och känner jag med fingrarna känns den väldigt väl. Kul för er att sitta och läsa och mitt äckliga halsont.

..Har inte halsontet försvunnit till helgen får jag pallra mig till läkaren med tanke på hur länge jag haft ont då.

Jag fick min nya mobiltelefon idag, den är supersnygg och jag är superrädd att jag ska tappa eller repa den. Bruno tycker jag ger min nya telefon alldeles för lite uppmärksamhet men det tycker inte jag. Bra kamera är det ju verkligen, det är nästan det jag gillar mest och nu blir det väl till att lägga till surf på abonnemanget så jag kan använda internet överallt. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag och Gibbson gå och lägga oss, eller han sover redan. På tal om sova förresten, imorse efter att Zaco hade kommit gick Bruno ut i vardagsrummet med hundarna för att jag skulle få sova men Gibbson kom intassande till mig utan att jag märkte något och så klättrade han upp i sängen och det märkar jag såklart och säger då till honom att gå ner. Gibbson totalignorar och kommer och gnuggar ner sig precis intill mig och jag puttar på honom men han rör sig inte och jag orkade inte tjaffsa, jag var så trött. Men det var ändå otroligt mysigt när han la sig där, alldeles intill mig och jag kunde inte låta bli att njuta och så somnade vi där båda två.

Go'natt



Tisdag 23 Augusti


Gibbson blir idag 15 veckor! Min ögonsten.

Andra dagen på jobbet och det känns fortfarande bra! På torsdag är det APT så det blir en lång dag, har en halvtimme att döda mellan det att jag slutar och fram till att APT börjar. Funderar på om man ska cykla hem i superfart för att slänga i sig middag eller om man ska ta det lugnt och käka när APT är slut?

Idag var jag trött när jag kom hem. Det är mycket som snurrar i huvudet och jag har inte fått någon direkt introduktion på jobbet så allting är nytt. Så när jag kommer hem är jag helt slut i huvudet.

Efter att vi ätit middag slocknade jag, och det var så skönt! Vi åt pasta med pesto och bacon, det är så himla gott! Det värsta är att det känns som att en baconbit har fastnat i min svullna och ömma hals. Jag tror inte att det är något som har fastnat jag tror bara det är irriterat i halsen och att det kanske är lite svullet men det är så sjukt irriterande att känna något konstigt i halsen varje gång man sväljer och det hjälper inte att drick eller ta halstabletter. Det känns precis som att det sitter något i halsen.. Usch!

Jag ska äntligen få en ny telefon! Eller jag ska få köpa, min samsung jet är helt slut. Den ringer upp folk och man måste ringa mig två gånger för att höra mig. Nu ska jag iaf köpa Samsung Galaxy S II, jag kommer ha bättre trelefon än Bruno och det är allt som räknas!

Gibbson blev jätte glad när jag kom hem idag också, fast idag fick jag tre hundar över mig när jag kom hem. Gibbson, Bowser och Zaco! Det är underbart att mötas av de busarna som blir så glada när man kommer hem. Nu ligger Gibbson på sin vanliga plats när matte sitter vid datorn, under skrivbordet på min fötter.

Nej, nu tackar jag för mig för idag och hoppar in i duschen.

Måndag 22 Augusti


Så var första arbetsdagen klar. Jag jobbade ju bara halvtid idag så det blev en skön mjukstart idag. Barnen var helgoa och skulle sitta i mitt knä på en gång och visa mig deras fina byggen och vad de hade ritat och målat. Personalen gav också ett väldigt bra första intryck, alla var jättesnälla och trevliga och kom och hälsade mig välkommen! Det här kommer gå galant!

Det var lite rörigt men mina arbetskamrater berättade att de inte haft tid att sätta sig ner för att prata igenom hur dagarna ska se ut och vad som ska gälla så att just nu tar de allt som det kommer. Jag tycker allt känns jätte bra men det ska bli skönt att börja med en vecka på heltid så att jag verklligen lär känna alla så bra som möjligt och så att jag får se hur allting fungerar på eftermiddagar och förmiddagar.

När jag kom hem från jobbet berättade Bruno att Gibbson för första gången kissat med ett ben i luften som hannar ska göra när de blir äldre. Min lilla byracka bara växer och växer! Det verkligen värmde i hjärtat när han kom springande och blev helt överlycklig över att matte kom hem. Nu ligger han som vanligt här under skrivbordet och sover medan matte sitter vid datorn. Han börjar se sådär ungdomligt klumpig ut, långa ben och stora öron och ser sådär allmänt knasig ut.

Vi kommer troligtvis få hjälp av Gibbsons fina pappa Midas och hans matte när det börjar bli dags för kurser. Det ser vi fram emot jättemycket, då vi vill att Gibbson ska bli ett riktigt praktexemplar! Självklart inte sådär stenhårt tränad som en polishund men en sån där duktig sällskapshund som bara är helt underbar! Gibbsons pappa Midas är nämligen en riktigt duktig hund och Gibbson vill ju såklart gå i sin pappas fotspår. Det har han sagt till mig..

Det var förresten dumt att gå ut i skogen igår eller min hals tyckte i alla fall att det var en jättedum idé! Den som började bli bättre, hoppas det inte känns lika dåligt imorgon som det gjorde imorse. Nu är det dags för en kopp kaffe och en kaka så jag inte somnar i soffan, för gör jag det kommer det bli svårt att somna senare ikväll.


Joshamee Gibbs, nästan 15 veckor.



Söndag 21 Augusti


Imorgon är sommarlovet slut, då börjar första veckan på mitt nya jobb där jag ska jobba halvtid men nästa vecka ska jag jobba heltid eftersom skolan inte har börjat än och en av mina arbetskamrater blev sjukskriven. Kan vara bra att starta med en heltidsvecka så att barnen lär känna mig ordentligt.

Igår åkte vi hem till Rose-Marie och Hasse med Gibbson och Zaco. Vi hade Zaco för att mamma och pappa skulle ut och handla. När de var klara kom de förbi hem till R-M och Hasse på en fika och för att hämta Zaco. Så under några timmar var alla hundar samlade, sen var det dags för mamma och pappa att åka hem. Ena lillebrorsan fick en blåtira av Bowser, det var inte meningen, men det är sånt som händer om man lägger sig på golvet för att busa med två uppspelta valpar och en Bowser.

Idag åkte vi hem och när vi väl var hemma blev Bruno sugen på att gå ut och leta svamp. Så vi begav oss upp i skogen med Gibbson, han var jätteduktig och gick lös hela tiden medan vi var i skogen. Han höll sig intill oss och ibland när vi gick åt lite olika håll så gick en stund med Bruno, sen kom han till mig och gick en stund med mig och han var jätteduktig på att lyssna när vi kallade på honom när han stannade för att lukta på någon intressant.

Det var nog Gibbsons längsta promenad hittills. Han verkade älska att gå i skogen så det gör vi om snart igen. Plus att husse hittade ju ingen svamp så han lär också vilja gå upp i skogen snart igen.

Tvätttid hade vi idag också, usch! Det positiva med det är att Gibbson får lite ensamträning, han är jätteduktig där också. Det är klart att han helst vill följa med men det är inga protester när han får stanna. Det längsta han har varit ensam är 20 min och det var nu när vi var i tvättstugan. Det är bra att han klarar av det för att han får egentligen inte följa med till tvättstugan och nu behöver han inte göra det längre. Så det går sakta men säkert framåt med den träningen också.

Nu är jag jättetörstig och måste gå för att dricka så jag sätter stop där. Go'natt



Gibbson passar på att mysa medan matte bäddar.



Torsdag 18 Augusti


Mitt halsont har än så länge inte gått över, fan.

Idag har jag haft Bowser och Gibbson ensam för husse var och jobbade. Det gick jätte bra att ha de själv, att gå ut med två hundar är inte jätte mycket jobbigare än att gå ut med en. Det skulle gå galant om den ena slutade dra och den andra inte sprang runt benen på en när någon hund skäller på honom så att han blir rädd.

Näe, men det gick faktiskt oväntat lätt att gå ut med båda två. Efter mer träning kommer jag inte ens behöva ha koppel på Gibbson. Det är mitt mål. Han blev förresten 14 veckor i tisdags, tiden går så snabbt. När någon frågar hur gammal han är svarar jag alltid en vecka mindre än vad han egentligen är för att man glömmer.

Imorgon tänkte jag cykla ner till mitt nya jobb och hälsa på mina nya arbetskamrater. Det ska bli roligt, spännande och nervöst. Det är helt underbart att tänka att jag har ett jobb, visserligen halvtid, men jag kan ju inte jobba mer pga av studierna. Det är så skönt!

Gibbson min buse är för söt! Han har ju kommit på att man kan krypa in mellan glaskivorna i mitt vardagsrumsbord. Jag har ett runt bord på hjul med två våningar, på den första våningen ligger lite tidningar och glasunderlägg, där kryper Gibbson in och lägger sig och somnar. Han låg och sov och hade gjort det ett tag när jag tänkte att nu ska jag passa på att ta kort. Vad tror ni händer? Precis när jag trycker upp kameran i mobilen då klättrar han ur och lägger sig vid soffan. Så himla typiskt! Jag har en bild från första gången han klättrade in där men min mobilkamera är så dålig och det är en mörk bild så det känns inte som att det är någon mening att lägga upp den. Jag får vara mer beredd nästa gång helt enkelt.

Just nu kom Bruno och letade efter Gibbson, jag sa att han ligger väl inne i vardagsrummet med dig men det gjorde han inte. Bruno hittade honom på toaletten, mellan toalettstolen och väggen, det är ungefär 2 dm brett. Gibbson älskar små utrymmen, han har precis förstått att han inte kommer in under soffan längre och lägger sig därför med kroppen utanför och huvudet under soffan. Nu har han kommit in till mig, han ligger under skrivbordet med huvudet på min fot. Mattes underbara tokmys kille!

Får se om jag kan cykla ner till förskolan imorgon, Bruno fick jobb imorgon igen och då är jag ensam med jyckarna igen. Kan inte riktigt låta brorsorna ta alla tre hundarna heller, så vi får se hur vi löser det.

Onsdag 17 Augusti


Idag var det fint väder ute så då passade vi på att gå hem till mamma och pappa så att Gibbson skulle få leka med Zaco! Vid tre ungefär kom R-M och Hasse för att lämna Bowser, så nu har Gibbson sällskap av Bowser i tre dagar också vilket Gibbson tycker är jätte roligt! Någon att busa med nästan hela dagarna, förutom när mat och sov klockan ringer.

Jag har fått jätteont i halsen! Usch, hoppas det går över till måndag då jag ska börja jobba. Första dagen på mitt nya jobb. Jag har fått en halvtidstjänst på en av förskolorna här i min hemkommun som jag ska försöka klara av samtidigt som pluggandet. Men om kurserna är ungefär som tidigare borde jag klara det, jag får plugga lite på helgerna istället eftersom jag slipper jobba på helgerna nu.

Nu ligger Gibbson och sover mellan soffan och soffbordet och Bowser passar på att sova han också, själv ska jag nog ta en kopp té för halsen snart.




    



Söndag 14 Augusti


Igår var en rolig dag! Vi åkte till farmor och farfar för kräftskiva och samtidigt fira Lasse som blev 50 år! Det var jätte trevligt och jätte god mat. Mia visade mig hur man gör räkor ännu godare, man häller på lite citronpeppar! j vad gott det blev! Jag är inte så mycket för kräftor så jag åt en sen åt jag räkor istället och paj. Det ska jag fortsätta med, när andra äter kräftor ska jag äta räkor.

När klockan närmade sig halv sju gick jag och bytte om till träningskläder för då skulle Cissi komma och hämta mig för att sedan åka in till söder och midnattsloppet! Jag älskar midnattsloppet, det är roligt och härligt hela vägen med allt som händer på sidorna av loppet och alla som är där för att titta! Det är en riktig folkfest!

När vi har tagit oss in sätter vi oss mitt inne på zinkens IP och väntar på Fia. Vi äter lite kexchoklad och dricker lite energidricka och har det trevligt och sen är det dags att gå och lämna in grejer och gå på toa för att sedan gå till startfållan. När jag står i startfållan så mår jag så bra, det är så roligt och spännande! Vi hade bra tempo runt och turades om att dra vilket är jätte skönt! Jag tror jag skulle ha svårt att springa själv, när man börjar bli trött går någon annan upp och drar ett tag och då är det bara hänga på!

Första halvan sprang vi ungefär 6:17 min/km och andra halvan gick snabbare, då sprang vi 5:45 min/km. Vilket jag egentligen borde vara nöjd med eftersom jag har försökt träna på att springa 6 min/km men jag hade gärna sprungit 7 sekunder snabbare så att jag hade hamnat precis under en timme för det var mitt mål. Nu blev tiden 01:00:06. Alltså en timme och 6 sekunder och jag hade blivit mycket gladare om det hade blivit 00:59:59 vilket egentligen är töntigt men jag ville slippa den där ettan som står för en timme..

Nej sluta nu! Jag är jätte nöjd, jag sprang 6 min snabbare än förra året vilket är jätte bra. Man kan säga att förra året var det som att jag sprang 1 km extra om man jämför med årets tid. Men eftersom jag kortade ner med 6 min det här året, ska jag korta ner nästa år med 6 min! Eller ungefär i alla fall, nästa år blir målet 55 min!

Idag har jag varit trött! Vi har haft lite mysdag och inte gjort något speciellt, vi åt ordentlig helgfrukost med bacon och äggröra! Jätte gott! Sen kom mamma och pappa för att lämna av Zaco, de skulle på bio, svårt att ta med en hund då. Det gick jätte bra, vi gick ut ängarna med jaktlinorna och övade innkallning och så fick de busa och springa av sig. När vi kom hem igen tog det inte lång tid för de båda trollen att somna och då sov de nästan tills mamma och pappa kom tillbaka. När de kom hit så fikade vi lite, de hade köpt med sig glass och vi stod för kaffet och kakor. Trevligt!




Torsdag 11 Augusti


Igår var bara en tråkig dag! Det regnade hela långa dagen och det roliga vi gjorde var att gå ut med hundarna och busa medan det bara duggregnade och på kvällen gjorde jag chokladsufflé till dessert och jag lyckades ganska bra! Den stod inne för länge men det var receptets fel, det stod helt fel och nästa gång kommer jag lyckas helt! Jag älskar att baka och laga mat!

Idag har Bowser och Gibbson fått leka med Zaco, det var fint väder idag så vi var hos mamma och pappa nästan hela dagen, vi gick och handlade så att vi kunde stanna på tacomiddag!

Medan vi var där kom Annika förbi med Norton också så alla fyra hundkompisar fick leka av sig, det är jätte roligt att de fungerar ihop alla fyra! Alla fyra busgrabbar!

Just nu ligger Bowser och drömmer och låter så högt att Gibbson vaknar och ska gå och titta vad Bowser gör och är så trött själv att han snubblar över mina fötter och ramlar ihop och orkar inte resa sig upp igen utan vänder sig om och somna om igen.

Sprungit har jag gjort några gånger och Bowser har också fått träna, imorgon ska jag ut och springa efter frukosten, en kort snabb runda i spåret. Jag tror jag ska ta två varv och träna på farten. På lördag är det midnattsloppet, det ska bli jätte roligt! Jag ska verkligen försöka få en bättre tid än förra året, jag måste få bättre, men hur mycket bättre får vi väl se!



Gibbson, Zaco och Bowser! Gibbson är fortfarande lite större än brorsan.



Söndag 7 Augusti


En vecka in i augusti nu.. tiden bara flyger förbi och jag satt och tittade på en bild som är tagen på Gibbson när han inte är gammal och det märks jätte mycket på honom. Jag jämförde även hur han såg ut när vi hämtade honom nu. Det är stor skillnad bara på den korta tiden, han börjar bli stor den lilla killen!

Just nu ligger han och busar med Bowser, man hör hur de pratar med varandra, antagligen försöker Gibbson ta något som Bowser har. Jag måste dock säga att Bowser är en riktigt bra storebror och sköter sig exemplariskt! Han hjälper till och med till att säga till Gibbson när han gör något fel.

Idag gick jag ut och sprang min nya runda igen, den som är lite över en mil. Tyckte inte det gick jätte bra men jag kom på sen att inte ens när jag springer som mest springer jag en mil varannan dag så det kanske blev lite för mycket. Runt kom jag ju, men det var riktigt tungt. Jag drog nog på mig alldeles för mycket kläder också, tänkte att jag skulle försöka hålla mig torr om det började regna, jag skulle ha struntat i det och tänkt att blir jag blöt så blir jag och tagit shorts och linne. Men näe, jag drog på mig tightsen, tröja och vindjackan. Det var dumt! Om jag springer imorgon blir det backträning i skogen i shorts och linne.

Bakat har jag gjort idag också, syltgrottor eller hallongrottor.. Vad det nu heter, dem blev jätte stora! Det stod i receptet att man skulle ta 50g av smeten till varje kaka, så jag gjorde det och de blev helt enorma! Kan bero på att han använde formar, det gjorde inte jag så mina kanske flöt ut lite, men de hade blivit jätte stora ändå. Det spelar väl egentligen ingen roll för de blev jätte goda! Nästa gång ska jag göra de jätte små. Nu ska jag gå och lägga mig, kanske ta en koppté, en syltgrotta och lägga mig och läsa i min bok.



Lördag 6 Augusti

Sen mamma och pappa kom hem från Gotland har vi märkt en stor skillnad i Gibbsons sovtrutiner vilket är jätte skönt! Gibbson och Zaco har lekt varje dag och när vi kommer hem slocknar Gibbson på en gång och sover riktigt länge!
Vi har inte gjort så jätte mycket den här veckan, vi har mest hållithus hos mamma och pappa så att busvalparna får leka med varandra eftersom de leker bäst med varandra. Mattar och hussar är roliga också men inte i närheten lika roliga som brorsan.
Jag och Bruno fick en kväll ledig och gick på bio och kollade på senaste Harry Potter filmen. Den var jätte bra som alla andra filmer har varit, det som var kul va att det hände saker hela tiden, det var inte en lugn stund.
Igår var vi på en av kusinernas kalas, Richard blev 4 år, stora killen! Vi blev bjudna på jätte god mat och efterrätt ute på gården! Jätte trevligt var det! Gibbson och Zaco fick följa med också eftersom vi var utomhus, de la sig och sov en stund vilket var väldigt skönt. Gibbson sov till och med ganska länge men när han vaknade tyckte han att det skulle vara fullfart och lek men de fick hållas och fick inte busa när det var så mycket folk. De får busa idag istället.
Igår var jag även ute och sprang, testade en ny runda jag har ritat upp på Eniro. Lite mer än en mil är det och den kändes jätte bra! Jag gick upp ungefär vid åtta och klädde på mig och tog en liten macka sen frågade jag mamma om hon ville följa med på cykeln som sällskap och det gjorde hon. Jag ville inte springa själv för jag var lite osäker på i vilken korsning jag skjulle vänga av, men mamma som vet allt hade koll. Det är kul att ha någon med ibland när man springer så långt, jag tog det väldigt lugnt eftersom det var länge sedan jag sprang en mil men det kändes jätte bra! Jag tog mig runt och det tog väl kanske 10 min längre än vad det borde göra vilket kändes väldigt bra! Det är defenetivt en runda jag kommer fortsätta springa, lagom mycket backar och bra underlag, lite stig, lilte grusväg och lite asfalt och lite mer än en mil vilket känns bra att träna på. Då kommer man vänja sig vid att springa lite längre och då kommer en mil kännas lättare.
Efter kalaset kom Bowser också, han ska vara hos oss den här veckan eftersom R-m och Hasse åkte till Kreta inatt. Det har gått jätte bra hittills, Gibbson försöker få igång Bowser då och då men de håller sig faktiskt riktigt lugna inne, vilket är jätte skönt. Jag tror att Bowser tycker det är lite tråkigt att busa med Gibbson eftersom att han är så liten, det blir inte riktigt samma sak som när han busar med Norton eller Eros. Man måste ju vara försiktigare med valparna, men lite roliga är de.
Just nu sitter vi hemma hos mamma och pappa igen och alla tre, Bowser, Gibbson och Zaco ligger och sover efter att ha busat utomhus. Alla tre i hallen, Bowser för sig och Zaco och Gibbson bredvid varandra. De är så duktiga allihop, våra busar!

Tisdag 2 Augusti


Juli har flugit förbi och jag undrar nu var den månaden tog vägen? Den gick alldeles för snabbt och nu helt plötsligt står vi i Augusti och det känns inte som att det är långt kvar till verkligheten börjar igen.

Grattis till min guldklimp Gibbson som idag blir 12 veckor, mattes stora kille!

Idag kom mor och far tillbaka hem från Gotland och med de Zaco. Gibbson blev överlycklig när han märkte att det var människor hemma hos mamma och pappa igen. Helt plötsligt blir han även översprungen av brorsan Zaco! Jag tror de har saknat varandra jätte mycket, i alla fall på det sättet att ha någon att leka med lite hårdare och någon som orkar ungefär lika mycket som han! Även om Gibbson är lite mer av ett energiknippe än vad Zaco är så orkar i alla fall Zaco mycket mer än vad jag och husse gör!

Vi stannade kvar till kvällen och köpte kinamat, usch vad mätt jag blev, sådär mätt så att jag efteråt mår lite dåligt men satan vad gott det är.

När vi kom hem slocknade Gibbson på en gång och han sover fortfarande, vilket betyder att han snart har sovit i tre timmar vilket inte är så vanligt för honom den här tiden på kvällen. För en timme sedan skulle han normalt ha kommit in i sitt ADHD stadie, jag brukar säga att Gibbson får ahdh prick kl 22:00 och vägrar somna på en timme även fast han är super trött. Han vill busa och leka och är helvild.. Tillsut däckar han med ett ben eller någon leksak i munnen, helt utpumpad.

Måste berätta att jag har tagit upp löpningen igen efter alldeles för långt sommarlov, skyller en del på Gibbson eftersom jag inte kan gå ut och springa när jag är själv med honom, så det har blivit som det blivit. Gick ut klockan tio ungefär och sprang 6 km i vårat mördar spår. Vi måste ha Sveriges värsta elljusspår, det är backar hela tiden och det lutar uppåt typ hela tiden även i nedförsbackarna och vänder man på varvat är det typ samma sak! Hahah, jag vet att det är omöjligt, men så känns det! Sjukt jobbigt men jag är nöjd, det gick i hyfsat tempo och med tanke på att jag inte sprungit på ett tag så är det helt ok. Kul att se hur det känns imorgon, just nu känns det väldigt bra. Jag mår så himla bra efter att jag varit ute och sprungit!

Imorgon har vi en inplanerad sak att göra, jag och min guldklimp ska åka till veterinären för att få sin 12 v vaccination. Det ska bli spännande hur det går, jag tror det kommer gå jätte bra för Gibbson är bäst!

RSS 2.0